It is currently 20 Mar 2018, 05:03
Change font size

Solution Calculator

sort yeezy boost 350 v2

Make your life in lab easier
-Biology
-Chemistry
Google | Amazon

sort yeezy boost 350 v2

Postby igh78 » 06 Mar 2018, 22:34

Med den samlede investering på 100 millioner pund bliver den multinationale sportsgigant Adidas en af ​​de største sponsorer for OL i London i 2012. Men som den største sponsor af Olympiske Lege i London blev Adidas fabrikker i Cambodja fundet "sweatshop", arbejderne tjente kun $ 15 om ugen.

Og da nægtede Adidas at forklare problemet positivt sort yeezy boost 350 v2. Da de blev spurgt om alvorlige spørgsmål om de specifikke penge og forventede belønninger fra de olympiske lege af journalisterne, indrømmede de relevante respondenter i Adidas PRD bare, at "De olympiske lege er fremmestrategi for at fremme Adidas, hvilket er den bedste mulighed for Adidas at vise dens essens i denne vigtige konkurrence - for at hjælpe spillerne med at vise deres indsats side i rivaling. " Som ikke fortalte sandheden, men prevaricated pressen. Som reporterne fra Investorer anerkendt, dette store sports mærke, der har omkring årtier sponsorering med OL, engang lidt i 2008 Beijing Olympiske Lege, da det var i høj moral, sluttede endelig op med tortur af opgørelse.

Tilbage til dette års OL i London var situationen så ens. Adidas vælger stadig de officielle kanaler, og ifølge sine ansvarlige officerer, der blev introduceret til Investors journalister, leverer Adidas ikke kun udstyr til alle britiske, men også den officielle partner for yderligere 10 lande olympiske udvalg, herunder Australien, Frankrig , Tyskland, sponsorerer den helt 25 for alle de 26 sportsartikler i de olympiske lege. Men Nike er stadig "for stingy at trække et hår" på den internationale olympiske komité og den olympiske organisation i London, der fokuserer mere på de olympiske stjerner og reklame.

"I 2008 vil Adidas blive det største sportsmærke i Kina, i 2010 vil Adidas blive Asiens største sportsmærke." Vi kan stadig huske frigivelsen af ​​heroisk udtale af Herbert Heiner, adidas koncernchef og adm. Direktør sagde i et interview natten før 2008 i olympiske lege i Beijing. Det viser imidlertid sig, at Adidas ikke vinde mesteren på kinesisk marked som forventet før, Ikke alene blev det overgået af Li Ning i det år, men det er også under den åbenlyse fordelagtige stilling for de lokale mærker som Anta, Peak og XTEP.

"Situationen i år er anderledes end i de olympiske lege i Beijing, men Adidas står stadig over for risici i de olympiske lege i London, da den vokser ved et ciffer, og den europæiske publikum ikke har en højere lidenskab end 2008 Olympiske Lege i Beijing , det er svært at opmuntre deres entusiasme i en sådan konkurrence permanent til at købe, og det er også den europæiske økonomi i en nedgang, den olympiske markedsføring kan medføre lavere fortjeneste for Adidas end før. " Sagde Zhang QingBusiness Management Articles, i interviewet af journalister fra investorerne.
igh78
 
Posts: 10
Joined: 06 Mar 2018, 22:02

Return to Solution Calculator

User Control Panel

Search / Mark

Who is online

In total there are 2 users online :: 0 registered, 0 hidden and 2 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 223 on 05 Jan 2012, 14:10

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Links